Kemerhisar Cumhuriyet İlkokulu
KEMERHİSAR BELDESİ KEMER MAH. TYANA CAD. CUMHURIYET ILKOKULU BLOK NO: 9 BOR / NİĞDE
03883292020

VİZYON

“ Örnek almayacağız, örnek olacağız” ilkesinden hareketle öğrencilerimize ve çevremize sevgi, saygı ortamı içinde, çağdaş ve nitelikli, milli eğitimin amaçlarına uygun, her bireyi kendi özelliklerine bağlı olarak, geliştiren, kaliteli bir eğitim-öğretim vermektir.

MİSYON

Katılımcı veli, gelişen öğretmen, araştırmacı öğrencilerle birlikte, çevreyle uyumlu, gelişen ve geliştiren bir okul olarak ilimizin önder okulu olmak.

NORMAL ÖĞRETİM

Kasabamız, Niğde iline 20 km; Bor ilçesine 7 km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Kasabamızdaki tarihi Su Kemerleri´nin yakın civarında bulunan okulumuzun, küçük ve şirin bir kasaba olan yerleşim yerinde fiziki şartlar bakımından ulaşılması kolay bir yerde bulunduğunu söylemek mümkündür.